About Us

About Us

In het jaar 2000 reden een paar motorvrienden bijna wekelijks een ritje tot op een dag dat Freddy De Bundel "Opa" voorstelde een clubje op te richten.

Daarop volgend werd een mooi logo ontworpen door Peter De Bundel " Calimero" dat ondertussen gedeponeerd is in de Benelux met nr: 092983.


Deze vrienden zochten een locatie dat uiteindelijk Café T'centerke werd op ledebergplein bij Danny " Papa" en Vera "Mama".


Na bijna 15 jaar ( eind mei ) 2015, werd ons lokaal gesloten en vonden we onze intrek in een schitterend locatie: Café Centraal bij Marnix.


De huidige voorzitter sinds 2008 is Lootens Geert " Joker".

Wat als klein begon is ondertussen uitgegroeid tot een VZW met meer dan 35 leden.


De bijna wekelijkse ritten zijn nog steeds gebleven en de hechte groep met veel leute en plezier bestaat dus nog altijd.

Onze club filosofie is samen toeren en genieten van de kleine dingen des levens.


Elk jaar organiseren we ook onze eigen rit genaamd " ledebergtreffen" die steeds doorgaat het laatste weekend van september en dit t.v.v een goed doel.Wij zijn een vereniging met weinig of geen verplichtingen.

Wenst U lid te worden dan kan u altijd contact opnemen met de contactpersonen op deze site, of kom gerust eens langs in ons clublokaal.Iedereen van harte welkom!
© Copyright. All Rights Reserved.